Όλοι ονειρεύονται την επιτυχία και τη διάκριση, αλλά καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται είναι να την ονειρευτούν οι κατάλληλοι άνθρωποι...

DIMSTEL

Έτσι, στις αρχές του 2011, μια ελληνική επιχειρηματική οικογένεια από την Ήπειρο, ανέλαβε ένα φιλόδοξο εγχείρημα, την ίδρυση της DIMSTEL, μιας ελληνικής εταιρείας παραγωγής στρωμάτων και προϊόντων ύπνου. Αυτό όμως που ουσιαστικά έκανε και κάνει τη διαφορά, είναι τα δεδομένα και οι υψηλοί στόχοι που τέθηκαν, η επίτευξη των οποίων αποτέλεσε μονόδρομο.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο με έδρα τα Ιωάννινα, επιφάνειας 7.000 τ.μ., στο οποίο τηρούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ελέγχου ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, φροντίζοντας τα προϊόντα να
παραμένουν καθαρά, μέχρι τον τελικό καταναλωτή.
Την ίδια στιγμή, διαθέτουμε τον πιο προηγμένο τεχνολογικά μηχανολογικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, που αφορά σε όλα τα προϊόντα, στη μελέτη, στον τρόπο κατασκευή τους και στην επιλογή των υλικών, ανάλογα με την κάθε κατηγορία και τις ανάγκες που πρέπει να καλύψουν. Βεβαίως, αυτό που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηριστική αξία, για την οποία αγωνιζόμαστε καθημερινά, είναι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια προς εσάς και τους συνεργάτες μας, καθώς και ο σεβασμός τόσο προς τον καταναλωτή όσο και προς τα προϊόντα
που σας προσφέρουμε.

CANDIA

Η Candia ιδρύθηκε το 1973 από τους Χαράλαμπο και Εμμανουήλ Βελιβασάκη. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πίστη στην αξία του καλού ύπνου, εμμονή στην ποιότητα και αγάπη για τη φύση, κατόρθωσαν να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους. Το 1980 μεταφέρουν την επιχείρηση σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή των Σπάτων. Σήμερα, η δεύτερη γενιά συνεχίζει με την ίδια όρεξη και αγάπη αλλά και νέες ιδέες την οικογενειακή παράδοση. Διανύοντας την 5η δεκαετία λειτουργία της, η Candia προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες μίας οικογένειας μέχρι και μίας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Οι άνθρωποι της Candia είναι ασυμβίβαστοι με την ποιότητα, παθιασμένοι και αφοσιωμένοι να δημιουργούν καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα ύπνου. Στην καρδιά κάθε στρώματος Candia βρίσκεται ό,τι ακριβώς βρίσκεται και στην καρδιά των ανθρώπων μας: το πάθος για τελειότητα! Το όραμα των ανθρώπων της Candia είναι να προσφέρουμε πάντα την απόλυτη ποιότητα και εμπειρία ύπνου, να φτιάχνουμε στρώματα που χαρίζουν έναν τόσο χορταστικό και αναζωογονητικό ύπνο ώστε να μπορεί ο καθένας όταν ξυπνά να είναι ξεκούραστος και έτοιμος να απολαύσει την κάθε στιγμή της ημέρας γεμάτος ενέργεια και καλή διάθεση.

Στην Candia έχουμε επιλέξει πρώτες ύλες που παρέχουν τη σωστή στήριξη για τη σπονδυλική στήλη, αλλά ταυτόχρονα και την άνεση που χρειάζεται ώστε να μην ασκούνται πιέσεις στους ώμους ή τους γοφούς. Με σεβασμό, γνώση και εμπειρία επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά, 100% φυσικά, και προσεγμένες πρώτες ύλες, για να δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία ύπνου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να πληρούν τα κριτήρια υγιεινής ενός στρώματος.

Όλα τα προϊόντα ύπνου Candia παράγονται με την κορυφαία ποιότητα και την εγγύηση του συστήματος ελέγχου ISO 9001, καθώς και την πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001.
Επίσης χρησιμοποιούμε υφάσματα που είναι πιστοποιημένα κατά ΟΕΚΟ-ΤΕΧ STANDARD 100 που είναι ένα παγκοσμίως ενιαίο, ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης για υφάσματα.

KELVIHOME

Η εταιρία Kelvitex βρίσκεται στον χώρο των κουρτινών και των λευκών ειδών 40 και πλέον χρόνια! Αντικείμενο της η ραφή κουρτινών, παπλωμάτων και κουβερλί οικιακού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού!
H εταιρία διαθέτει εξιδεικευμένο συνεργείο για μετρήσεις και τοποθέτηση κουρτινών και σιδηροδρόμων , καθώς επίσης και εμπείρους ανθρώπους στο κομμάτι των υφασμάτων για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πλέον δραστηριοποιείτε στην κατασκευή ντυμένων κρεβατιών (βάσεις και κεφαλάρια) , μικρό επίπλων στα θέλω του πελάτη και στην κατασκευή πουφ σε διάφορα σχέδια , κοτσίδες για κούνιες , μαξιλάρια κ.α. Προϊόντα αρίστης ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.